Imorgon är det feberuari

FEBERUARI betyder att det är en månad som många får feber, eller känner sej lite krassliga i. Måste erkänna för mej själv att jag hoppas ju kunna smita undan ifrån feber ;-) 
 
Vi hade en deadline, ett stort mål som vi klarade av tillsammans på arbetet igår. Så idag var en lugnare dag. Mycket lugnare. Men bussen hem från jobbet var väldigt sen, som det brukar vara. 
 
Ikväll kommer en gäst hem till mej. En intressant sådan. Jag längtar och ser verkligen fram imot det. 
 
Innan gästen kommer ska jag baka ut den sista av pepparkaksdegen som jag har i kylen, och var även på träning igår, ligger ett inställt om den, så håll koll på bloggen så hörs vi. 
 
/ poppigt

Vem?

Vem skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv?

"NO CLUE"

Klart en morgon kan vara bra

Härligaste bloggläsare, god morgon till er alla från mej. Nu ska jag börja med att njuta av frukosten så får vi se vad som väntar.

Smaklig måltid!

Älskade vardag, störtsköna helg

WOWfaktor på dagen idag! Helg stavas med H, och vardag stavas med V. WOW stavas som ni ser allra först.

Idag har jag hjälpt mej själv att hjälpa andra. Genom att göra saker jag trivs med så påverkar jag hur livet kommer se ut imorgon. Det gäller många (tror jag). Man kan påverka situationen mer än man tror, till exempel genom att ta det mesta med två smilgropar, en på varje sida av kinden. Att sluta bry sej i vad andra tycker och tänker hela tiden. (Inte alltid lika lätt) Är det barnsligt? Borde jag göra si? Tänker dom så? DRÖM dina egna drömmar, inte din mammas (eller någon annans) drömmar.

ÄLSKAR mitt LIV just nu. Hade grym fredag igår, HAR grym LÖRDAG idag, och vad som händer poppigt.blogg.se imorgon är det ingen som vet.

Ta hand om er nu!

Brb

Jag skottar snö, och snön vräker verkligen ner här @ my crib.

Vad är det för väder där ni bor?

Vinterstudion

Heja Sverige nu, snart dags för fler storslalomåkare från Maribor.

Super!

Min tenniscoach pratar engelska i våran undervisning. 
 
"SUPER" 
 
Kanske tio minuter in i lektionen så slutade hon skjuta bollar och typ "sådär ska man göra". Visade gester med hela kroppen att nu var det "SUPER". Lyckades till och med serva på rätt sätt i rätt ruta flera gånger. Efter att ha blivit undervisad 15 + 3 lektioner så börjar det flyta. Det är verkligen inspirerande att något som från början var ett tvång, att jag numera är helt ok och till och med gillar idrotten. 
 
Vi hörs! 
 
\ poppigt.blogg.se

Snart

oj vad jag längtar!

"Åsikter på nätet borde kontrolleras"

Citatet hörde jag när jag var på ledighet! Och jag studsade direkt, men valde att inte ta snacket där och då, eftersom då hade poppigt.blogg.se inte varit MIN blogg längre, känns skönt att dom som hittar hit BLIR mina vänner, inte tvärtom. Hur klockrent är det inte att man ser ryktet sprida sej som en löpeld genom internet? Har du läst vad poppigt skrev på sin blogg?
 
För åsikter påverkar. Oavsett om det är i ungdomsförbundet, elevrådet, familjen, på en blogg, till en kompis, på träningen, eller i klassrummet. 
 
EN DEL ÅSIKTER är ganska mainstream och andra är det inte, men alla har åsikter och en del väljer att skrika ut dem högt, och andra håller dem helst för sej själv. Men både och ÄR lika viktigt. Alla har rätt att tycka vad man vill, men enligt mej handlar allt om hur man framför sina åsikter. 
 
Jag valde att INTE ta snacket, för min familj vet inte om att jag har en blogg. Jag har inte berättat det för dem. Men blev fortfarande ganska skrämd och kände mej illa till mods. Alla har rätt att tycka olika saker. Alla har rätt att dela sina tankar med andra. På grund av min situation i livet så är bloggen anonym. Poppigt blir min identitet utåt, men jag som skriver, det är mina åsikter. Det är jag som tycker till, men skillnaden är ju att du som läser inte vet vem du lär känna. 
 
Min poäng är att om jag skulle skriva något som är kränkande, som bryter mot några regler eller i allmänhet är skadligt så kommer jag lika mycket behöva stå för vad jag har skrivit. DET är såklart rätt, men pseudonym av olika slag har funnits över tid. Poppigt är mitt. Stolt över det. Och helt okontrollerad är inte bloggen. Eftersom jag har koll på mina ord. Och skillnaden? 
 
Det kan ju vara många skillnader. Men jag tycker i alla fall att jag har lika mycket rätt att blogga även om jag inte har ett känt bloggnamn eller inte ens har någon ambition om att bli ett. 
 

Spenat lasagne

Såg med glädje att dagens lunch blir spenat lasagne. Men, först några timmars jobb. 
 
nu ska jag jobba hårt, riktigt hårt. VI hörs! Eller hur? 

ord

Många bäckar små blir en hel å. Det jag gör idag påverkar hur jag har det imorgon.

Dröm sött alla läsare!

<3

jag har MÅNGA drömmar, men just nu känns drömmar ganska långt borta!!
 
Drömmar kan vara olika.
 
  • En del drömmer bara på natten, där en del personer minns sina drömmar när dom vaknat och en del vet nästan inte om att dom drömmer när dom sover.
  • En del har drömmar om att komma till olika platser. Att bli ett yrke. Att kunna bo si och så. Att kunna köpa det eller det. 
  • En del personer gör en drömfångare i slöjden.
  • En del personer bakar drömmar i köket.
  • En del personer tycker att en dröm är en mardröm.
Vad är en dröm för just dig? 
 
GOD MORGON PÅ ER, NU HAR VI EN BRA VECKA! 

Bloggen är uppdaterad

två inlägg är publicerade till er! håll till godo!

Kollar vinterstudion

Tillsammans med TV´n och en stor skål popcorn.
Konstaterar att det går riktigt bra för Sverige i skidskyttestafetten. Jippi!! 

"Vi hörs imorgon världens bästa ... "

Sånt man blir så glad över att höra.  
 
Vilka tre säger du något snällt till idag? 
 
hälsar / poppigt.blogg.se 

Tjolahopp

När jag var liten och mina föräldrar ibland helst av allt skulle vilja sova lite till så placerade dom mej i sandlådan utanför på gården när de ville ha en mysmorgon. Detta inlägget är ett inställt inlägg på grund av att jag har mysmorgon just nu. Hur ser era / dina rutiner ut på en helgmorgon vs. vardagsmorgon? Tummen upp för helg!

Kontakta mej?

1) Kommentera i kommentarfältet.

2) skicka ett mail till [email protected]


Helg ljuvliga helg

Allting är väldigt mysigt just nu, familjen som snart kommer hem, maten vi snart ska laga tillsammans, det snöade i förrgår och isen, isen på en insjö i närheten är trygg. Jag hoppas att du / ni skulle vilja följa med mej och åka skridskor imorgon. En termos rykande varm choklad, isen och trevligt sällskap. Var verkligen flera år sedan som isen i närheten var säker, och flera år sedan som jag åkte skridskor. Annat som händer i helgen? Chilla i soffan framför På Spåret och Skavlan. Verkligen hinna sova ut. Söndagen blir också en väldigt bra dag, jag har sett fram imot i flera dagar nu att bara sitta i soffan och titta på Vinterstudion, den här helgen kommer Pops inte att sitta med i soffan, utan YVETTE får möjligheten istället. GIRLPOWER.

GOD MORGON FREDAG

WOW vilken powerdag jag hade igår. Bra vänner över på lyxig gräddtårta. Middagen var kyckling med potatis och sallad.

Städade bostaden jag bor i. Hämtade ut ett paket på posten.

Okej alla bloggläsare, nu är det fredag! Och vi har det bra, eller hur?

Träningen igår

Inser att jag verkligen borde kommentera och utvärdera gårdagens pass i tennishallen tillsammans med grymma tränaren P. Men, intresset finns just nu på annat håll. Intresset hos mej finns på annat håll. Men ni som kikade in på min blogg igår kanske hade velat läsa mer om träningspasset? Men nu ska ni verkligen få läsa om var mitt intresse finns just nu när ni läser det här inlägget. Jo att man kan tröttna på det man tycker allra mest om. Exempelvis favoritlåten man har. Nyligen fick mitt yngsta tonårssyskon en Beatlesskiva av en kompis. Jag är en allätare och lyssnar på olika musik. Men nu har: http://www.youtube.com/watch?v=ed_2W_KO_zI gått på 24 / 7 och jag överdriver inte en sekund när jag nu formulerar min trötthet på låten, som egentligen, som egentligen är bättre än många andra låtar. Frågor och idéer skickar ni till [email protected]

Lunchtime

Alldeles strax ska jag äta lunch tillsammans med mina kollegor, vi brukar ibland äta kebab tillsammans, så skönt det känns att hitta ny energi och verkligen lära känna varandra på riktigt. Sedan flyger eftermiddagen iväg i en rasande fart.

Hur ser eran eftermiddag ut?

Har ni frågor gäller det att skicka ett mail till [email protected] ELLER kommentera mera.

Spikrakt uppåt!

Oj vad bra det går att skriva just nu, och statistiken fortsätter uppåt i en rasande fart! Bara att tacka och ta imot! Rekordet är helt klart större än det jag publicerade tidigare, oj vad glad man blir. Mer uppdateringar kommer, håll koll på poppigt.blogg.se / poppigt

Träning på G

Om några timmar då är det min tur. Jag ska få anstränga mej till max. Jag ska få träna för härligaste personligheten, hon vill nog inte synas här, och visar nog hänsyn inför det. Men VI kallar henne för P! Sporten det handlar om är tennis. Idag blir det andra gången för terminen. Jag tränar för P 1 pass i veckan. Det roligaste är att jag lärt mej så mycket om tennis sedan september. Vad vill du förbättra under 2013? Vilken sport vill du prova 2013? \ poppigt

HEJ 2013

Bloggen har verkligen fått sista prioritet nu under cirka en månads tid. Jag har nämligen haft fullt upp med vad som kommer hända om exakt en månad nu. Håll koll på poppigt.blogg.se, jag VET att ni kommer gilla det.

Fick även ett HELT klart intressant mail idag! Kan inte berätta något mer än så länge.

Sen har jag haft BLOGGREKORD under dagen. Tycker verkligen att det är häftigt att fler och fler hittar hit! Har trots allt inte bett någon om hjälp att länka min blogg OCH om det är något jag är tacksam för så är det just att ni läser det jag skriver.
/ poppigt

RSS 2.0