träningen igår

Igår var jag vid nytt mod och hade verkligen försökt att ladda mentalt innan. I bilen på vägen dit diskuterade vi tennis och väl framme i tennishallen så hittade jag alla jag brukar spela i samma grupp som. Men igår var det en ny till, så numera är vi fem stycken. Jag var inte bäst och inte sämst. Och tralala, gissa hur det gick? Super bra! "P" berömde mej personligen efteråt, och sa att titta hur bra du kan spela egentligen. Nu kan du till och med smacha. Inga stängda ögon där. Till hela gruppen sa hon att hon blev positivt överraskad. Riktigt stolt var hon över våra prestationer.

Någon annan som ska se French open på söndag?

/ poppigt

tack

Tacksam för att ni läser bloggen!

/ poppigt

tennisen i onsdags

Det kom en ny person till våran grupp. Hon lärde sej serva på 20 minuter. Dessutom flera gånger i rad. 
 
Gissa vem som blev avundsjuk? Eller? Inte poppigt i alla fall. 
 
Självklart ska man unna andra framgång men när det handlade om tjejen var det ganska svårt att koncentrera sej. "P" som är min tränare avbröt mej flera gånger och frågade om jag sett vad hon hade presterat. Sen blev det inte direkt bättre av att jag resten av tiden spelade som en riktig kratta, nybörjare och var så frustrerad. 
 
Men, förutom att jag delar onsdagens resultat med er så ska vi grilla ikvä.. nej jag menar Mästarnas mästare finalen är ikväll och hockey-VM finalen med Sverige är ikväll. Samtidigt. 
 
Vad händer ikväll? Nu kör vi söndagchill med grill.
 
/ poppigt 

Tennis på G

Förbereder mej för fullt och är inställd på att det kommer bli ett tufft pass. Jag har inte tränat på tekniken som vi skulle göra, så vi får väl se hur det går?! Om jag klarar kraven ifrån min tränare "P".

/ poppigt

RSS 2.0