101 dagar kvar

OM 101 - etthundraett - dagar DRAR OS I LONDON IGÅNG, då hoppas vi på ett lyckat arrangement, att idrottare som dopat sig blit avslöjade OCH att få se vinnarna (Dom som fått en karriär genom att ha idrottat där) Altså inte bara dem som vinner medaljer, utan de andra svenskarna också får vara med i framtida säsonger av Mästarnas mästare!

SÅ KLART KOMMER JAG FÖLJA OS I SVT! SVT börjar sända om OS imorgon. Men jag börjar titta när själva OS börjar.

\ poppigt

Mästarnas mästare 4 : 1

Vilket proffsigt första avsnitt, jag längtar redan tills nästa avsnitt! Det är verkligen spännande när dom klipper in hur nästa 6 tävlande ser ut, fast det är över en månad tills att vi får se dem i rutan/skärmen, och Micke är verkligen en bra programledare! Detta var fjärde säsongen, och jag hoppas verkligen att man får se minst 4 säsonger till!

Nu måste jag verkligen röja klart i köket, och bloggläsare, vi hörs!

\ poppigt

Ojsan

Alldeles nyss var jag nära att trycka på knappen "ta bort bloggen", men det kommer inte hända i första taget, jag trivs med att blogga.

\ poppigt

Seriestart: Mästarnas mästare 2012

Ikväll är det seriestarten av Mästarnas mästare! Det ser jag fram imot! Gör du?
\ poppigt

äntligen

ÄNTLIGEN är fredag den 13 slut för idag! Det har verkligen inte varit min dag idag, så därför ska det bli skönt att lägga sig nu. God natt alla klockrena bloggläsare!

\ poppigt

Idag vill jag inte

Idag vill inte jag blogga. Men imorgon blir det bättring på den saken.
\ poppigt

Tidigare idag

Idag gratulerar jag mej själv eftersom att jag har bloggat i två månader idag. Det är jag stolt över. Vad är du stolt över?
\ poppigt

Påskmiddag

Nu blir det god påskmiddag med hela familjen! Klockrent!

Ha en trevlig kväll önskar.
\ poppigt

Igår

Igår var första dagen på länge som ingen läste min blogg. Inte ens jag själv. Fy skäms på mig. Men det var ju LÅNGFREDAGEN igår, då får man vara utan internet!

När man inte uppdaterar bloggen så får man inga läsare. Men nu är det påskhelg, och jag prioriterar tiden tillsammans med min familj och min familj prioriterar tiden tillsammans med mig.
Igår hade jag inte internet. Jag var utomhus och började på ett stort projekt. Läser du poppigt ska ni få se på någonting KLOCKRENT! Okej?
Har förrästen hittat 66,6 % av mitt påskgodis. UTAN ledtrådar har jag hittat det själv. "Påskharen" hade hittat KLOCKRENA gömställen. TACK! Sen när jag gick och åt från ett lagom stort ägg berättar "Påskharen att det finns ett till" Vilket bror inte vet, han tror att det finns ett. Syster tror det finns två. Men poppigt VET att det finns ett ägg kvar. Ha en underbar dag allihopa!
\ poppigt

Var tog fisken vägen?

Nu ska ni få läsa ett mysterium som jag hämtat ur igår och idag.
Igår var vi i affären och handlade allt som vi skulle ha till påskhelgen, en nogrann lista att handla efter, ett kvitto med 78 saker.
Idag, var är bitarna med färsk fisk? Inslaget i ett vitt omslagspapper? Dilemmat är att det står med på kvittot. Vi har betalat för fisken, men efter det? Jag var sist, eftersom jag inte pallar att bära 2 backar läsk om jag får slippa. Kollar, att bandet är tomt. Som jag alltid gör. Nogrannt. Ordentligt. Nöjd. Jag la upp fisken på bandet i affären, men har inte sett den. Ingen annan i familjen vill heller erkänna någonting. Ingen påstår att dom vet något. Jag packade inte in i kylen. Inte in i frysen.
Nu bloggläsare, var tror ni att fisken tog vägen? Tror ni att den dyker upp? Får vi veta vad som hände? Många kockar kanske ger sämre soppa? KOMMENTERA GÄRNA!
\ poppigt

Sov gott

God natt alla läsare av bloggen!
\ poppigt

Kan inte

Blir ganska orättvist för dem det gäller om jag bloggar om igår eller om hittills idag!

I mitt liv händer det otroligt många saker på exakt samma gång. Jag vill inte att poppigt ska vara en skvallerblogg, en blogg som skriver om vad andra gör. Bloggen är ju min egen, och tack och lov kan jag skriva mina egna åsikter. Jag mår bra, gör du?

\ poppigt

Håll tummar och tår

Idag kommer jag inte uppdatera bloggen, utan ni får istället hålla tummar och tår för mig! Vill inte skriva för mycket här innan alla som borde veta vet. Hoppas ni förstår det och att ni i alla fall har en bra måndagsförmiddag.
\ poppigt

Aprilapril

Dagens höjdpunkt avklarad. Jag lurade mina föräldrar imorse! KLOCKRENT ögonblick kan jag verkligen lova alla läsare av bloggen!

\ poppigt

RSS 2.0