OS 2012 LONDON börjar imorgon

Igår spelade Sveriges damer OSmatch mot Sydafrika, dom vann med 4 - 1 och nu ser jag verkligen fram imot OS. Hela laget spelade verkligen utmärkt fotboll. Det var häftigt att se hur de rörde sej på banan/planen och passningsspelet fungerade. Innan matchen diskuterades det vilka som eventuellt inte borde spela, men 10 minuter in i matchen och det fanns INGA frågetecken. 20 minuter in i matchen ledde Sverige med 3 - 0. Hammarström in my heart! Och resten av laget också såklart! KLOCKRENT! 
 
Imorgon börjar det nämligen på riktigt. Imorgon kväll invigs OS. Det ska bli så roligt tycker jag. Brinner verkligen för idrott. Ska jag berätta en sak? Poppigt.blogg.se fick nämligen svar av Ebba von Sydow i chatten innan invigningen. 
 
Passar på att klippa in både frågan jag ställde och svaret ifrån självaste Ebba von Sydow. 
Poppigt: hej altså Ebba, när blev du intresserad av sport? Varför tror du att SVT frågade dej?

Ebba von Sydow:  Hej, kul med OS-chatt! Jacob Hård och jag sitter här i ett strålande soligt London och laddar för morgondagens stora spektakel. Jag tror och hoppas att SVT frågade mig om detta otroligt roliga uppdrag för att jag kan bidra med en del vettigt, kul och bra snack imorgon kväll!

 

Glöm inte bort att man kan tävla mot självaste experterna på SVT, www.medaljkampen.se heter hemsidan.  Jag har redan tävlat. Nu håller jag verkligen tummarna för hur det går. Undrar vem som vinner tävlingen. Vem lyckas gissa rätt? 

 

Misströsta inte, poppigt.blogg.se har många intressen, varav sport bara är ett, så jag hoppas ni fortsätter att läsa fast jag skriver mer om sport nu under OS. 

 

\ poppigt 

 


RSS 2.0