Njuta

Njuta av:
  • Hemmagjord pizza
  • Familjen
  • Solsken
  • Lördag
  • Livet
HA EN BRA DAG IDAG! Passa på och njut av livet!

\ poppigt

Överraskning

Idag har jag varit med om många äventyr! Sedan har jag fixat ett par överraskningar till vänner som fyller år! Säger inte vad jag har fixat!

Dessutom åt jobbet på en lunchrestaurang idag, väldigt gott! På kinarestaurang! Tack chefen!

Så mycket som har hänt idag, både positivt och negativt och detta är tillfälle 1 på internet sedan 10 i förmiddags.

Till alla mina bloggläsare, hoppas NI också NJUTER av dagen.

\ poppigt

Tid för familj

I eftermiddag och kväll blir det tid för familjen. Visst att det kommer gäster, men men.. Nu måste jag fokusera på att dagen fram tills dess ska bli så bra som möjligt. Så att det finns energi kvar tills just det som händer ikväll. Hoppas att det INTE blir lyckat, eftersom då finns tid kvar till annat? Igår kom min familj hem efter 20 på kvällen, och då ville mamma ha gäst.
Glöm inte bort att krama är en frivillig handling. Det ÄR okej att säga nej tack. DU väljer VEM som ska få ge dej en kram! Här om dagen mötte jag en tidigare nära vän, inte setts på flera år nu, och delar inte liv till vardags och inte till fest heller. Personen i fråga slänger sig i min famn och ger mig en kram, en lång hård sådan, hade verkligen inte ens chansen att säga ifrån, och ja jag hade helst låtit bli. Frustrerande när folk inte förstår. Eller inte ens vill förstå eller läsa av mina signaler.
I en del kulturer hälsar man på andra sätt, och där där är en kram bara till för dom allra närmaste. Hur vill du ha det? Och förrästen, hoppas just DU får en trevlig fredag. Kommer vara mest upptagen, men men, så blir det ibland, man hamnar på ställen där internet inte finns.
\ poppigt

ÄNTLIGEN

Härliga fina fredag!
\ poppigt

Godmorgon jag menar god förmiddag

Har haft en så sönderstressad morgon idag! Väldigt galen morgon, och sitter då här och väntar på att resten av människorna på en kurs som jag går ska dyka upp. Kom som tur var i god tid.

Det är lite struligare att hitta tiden till att blogga än vad jag hade tänkt. Hur ofta "ska" en blogg bli uppdaterad?

Önskar alla mina bloggläsare en strålande torsdag!
\ poppigt

God morgon

God morgon,
Jag är så tacksam för att statistiken på min egna poppigt.blogg.se ökar. Igår var det dubbelt så många som förra toppen.
Sedan behöver jag skriva något om det som jag var med om igår och delvis kommer fortsätta med idag, så därför är det för tidigt att skriva något om det. Men känner mej nästan nöjd med dagen idag.
God morgon på er, hur ser dagen ut för er?
\ poppigt

Tack

Tack alla som läser min blogg! Tangerat rekord igen (igår)! Nu siktar vi högre tillsammans!
\ poppigt

@ Möte

För min del är mötet idag väldigt väldigt viktigt! Kanske jag kan berätta mer om det lite senare? Vi får väl se? Hoppas ni håller tummarna för mig!
\ poppigt

KLOCKRENT

ÄNTLIGEN är det MORGON! Har legat och väntat på att klockan ska ringa nu på morgonen. Vad jag ser fram imot den här dagen och samtidigt är jag väldigt spänd och nervös. Kan berätta mera när allting är klart. Just nu kan jag inte skriva eller blogga så mycket om det som händer idag, men det kommer bli klockrent kan jag lova er. Därför hörs vi inte mer idag, eftersom jag är upptagen hela dagen lång.
\ poppigt

Oj oj

Tänk på vilket positivt sätt som denna vecka har börjat. Nu kan det väl få flyta på ännu mera?! Nu ska jag sova. Har förberett inlägg inför imorgon!

\ poppigt

KLOCKRENT

JAG FICK SOMMARJOBBET! KLOCKRENT!
\ poppigt

Tid

Har du provat att komma en kvart för tidigt? För det är verkligen värt det, eftersom nu hinner jag blogga flera klockrena inlägg innan jobbet börjar!! Tack till du som körde mig från port till port idag på morgonen. Det hjälpte verkligen på mitt morgonhumör! Hade du en bra morgon!?
\ poppigt

Jag kan

Jag kan vakna med ett leende inom mej varje dag. Kan du?
Hur som helst, GODMORGON PÅ ER! Detta BLIR en bra VECKA!
\ poppigt

Lika

Lika många läsare av bloggen under 3 dagar i rad, dock en liten dipp idag! Tack till er som läser min egna poppigt.blogg.se! Vad vill ni att jag bloggar om?
\ poppigt

låång dag

Idag har verkligen varit en väldans lång dag! Solen tittade fram på eftermiddagen.
  • Hänga många maskiner tvätt
  • Laga 3 mål mat
  • Det blev sommartid
  • Mysa med husdjuret
  • Verkligheten kom ikapp oss i garaget där vi bygger om en vägg, verkligen jobbigt kan jag lova.
  • Tanka bilen
  • Leta sommarskor
  • Betala räkningar  min ekonomi är verkligen privat!!!
  • Te och choklad hos grannen
  • Putsa bestick
  • + + +
Listan kan göras ännu längre, men resten får bli privat. Tack för en härlig helg alla vänner!
\ poppigt

Sommartid

Så där ja, nu är klockan ställd fram en timme. Nu är det sommartid. Hoppas att du med ställde klockan fram en timme i natt!
\ poppigt

Taggar och laddar

Just nu taggas och laddas det inför en kväll som kommer att bli klockren! Maten är i ugnen, städningen är klar och efterrätten är i kylen.

Under hela eftermiddagen har vi varit ute och gjort olika ärenden med bilen. Därav lite seg uppdatering från min sida. Sen städade vi allt, så nu glänser ytorna runt om mej.

Gästerna, pappas gäster har redan anlänt, så jag borde socialisera mej med dem, riktigt klockrent att hälsa på hos sin familj. Ha en trevlig kväll alla bloggläsare!
\ poppigt

Sommartid

Sommar/Vår/Höst/Vinter

  • Imorgon blir det dags att ställa fram klockan till sommartid (läs natt till imorgon)
  • För min egen del har det alltid varit en favoritperiod på året
  • Det finns många KLOCKRENA låtar som handlar om sommaren
God morgon alla bloggläsare, ni vet att ni är KLOCKRENA! Min hleg har börjat bra, ingenting planerat än. Vad händer i världen runt omkring?
\ poppigt

Trevligt,

att så många hittar hit. Hörs imorgon!
\ poppigt

Ikväll blir det fredagsmys

Å härliga fina fredag.

  • Jobba
  • Skavlan med Anja Pärson
  • Fredagsmys
Hur kommer eran fredag att se ut?
\ poppigt

God morgon alla bloggläsare

Idag skiner solen. Idag kommer bli en bra dag. För en ny dag ger mig nya möjligheter. Man kan välja att tänka positiva tankar, och det tänker jag göra idag också, tänker ni göra det?
\ poppigt

En tanke,

Har du tänkt på att det låter ganska kul när yngre personer "olar"? Till exempel så här.
Ole dole doff,
Kinke lane koff,
Koffe lane, binke bane,
Ole dole doff!
För engelska personer låter det också roligt, eftersom orden i rytmen är nonsensord för oss så är det inte det för engelsktalande eftersom kinkelainkoff (eller hur det nu borde stavas?) betyder pervers-hosta.

\poppigt

Paus

Bloggen fick visst en längre paus än vad jag hade tänkt! Men det är bättre att jobba mera medan det fortfarande blir mörkt på kvällen, och samtidigt vara ute när det faktiskt är ljust. Vårens första dagar måste avnjutas utomhus och jag SER på statistiken att mina läsare finns kvar. Alldeles strax kommer flera inlägg och jag hoppas det dröjer ett bra tag innan pausen från bloggen blir längre än en vecka.
\ poppigt

Uppdatering på gång

Jag blev sjuk på jobbet igår, men imorse kände jag mig frisk igen. Jag vilade nog bort det, och ber om ursäkt för att bloggen inte blev uppdaterad igår! Jag har ingen mobil som jag kan blogga ifrån, och datorn fick vila igår, men håll utkik. En bättring är på gång!

Ser på statistiken att ni har hittat hit, vilket känns kul!
\ poppigt

Har du sovit gott?

Godmorgon alla bloggläsare!
\ poppigt

10 3 -12

  • Ebba Ljungmark fyllde 25 OCH vann siler i inomhus EM i friidrott!
  • Loreen representerar Sverige i ESC med EUPHORIA.
  • Jag köpte nya skor
  • Ett år sen katastrofen i Fukushima (en japansk katastrof)
  • Mitt bloggrekord blev tangerat
Ett längre inslag om ESC kommer inom kort på min blogg.
\ poppigt

Nöjd poppigt kan berätta att

  • Jag är tjej
  • Jag har många intressen och en av mina passioner är SKOR. Idag har jag köpt ett par nya skor. Jag var den allra första kunden som köpte den modellen. En helt ny modell och av märket NIKE! Hittar den inte ens på internet, där finns den i flera färger, men inte just den som jag har köpt. Dom är verkligen bekväma och snygga på samma gång. Jag provade säkert 20 par skor innan jag kunde välja.
\ poppigt

tangerat BLOGGREKORD!

Hur hittade du hit? Vem är du?

LIKA många läsare som jag haft som mest tidigare. KLOCKRENT!
\ poppigt

Tänker på dig Syrien <3

En av mina bästisar när jag var liten, kompisens mamma och pappa hade flytt från Syrien, och kompisen var född i Sverige.

Läste alldeles nyss att Kofi Annan finns i Syrien, och jag HOPPAS verkligen att ingen mera någonsin blir avrättad där ELLER någon annan plats på planeten. Kofi Annan ska liksom lyckas med en uppgift som verkar omöjlig, Kofi Annan jag håller tummar och tår för dig! Kofi Annan är väldigt MODIG som FÖRSÖKER!

Syrien <3 Jag hoppas att barnen i Syrien också ska kunna leka och gå i skolan precis som här i Sverige. Jag hoppas att Syrien kan bli ett fredligt land. En demokrati, där folket får bestämma och känna sig trygga.
\ poppigt

Nu taggar vi ESC!!

IMORGON TAGGAR VI ESC!! Men nu är det alldeles strax läggdags här! Må så gott alla läsare av bloggen! Vi hörs imorgon!
\ poppigt

Myys fredag!

Alla delar för en bra fredag är på plats. All tvätt är vikt. Bostaden är städad. Pizzadegen till fredagsmyset står på gäsning. Hoppas verkligen att den hinner med att bli stor och fluffig. Jag tänkte nämligen vänta på middagsgästerna innan jag bakar ut pizzorna och så får alla välja själva vad dom vill ha på. Glass finns i frysen. Vi hörs lite senare!
\ poppigt

Grattis bloggen!

Grattis till min alldeles egna blogg som fyller en MÅNAD idag! Under en månad så har jag delat mina tankar och funderingar med er.
Fortsätt väldigt gärna att höra av er till: [email protected]

Glöm för all del inte bort att mina bloggläsare är mina kompisar!! ;)
\ poppigt

Trevlig helg alla bloggläsare!

När ni läser det här inlägget så är det FREDAG klockan 9.00, vilket betyder att det är HELG! Hoppas ni har en bra dag, så får ni hålla utikik på bloggen efter härliga inlägg.
\ poppigt

SOMMARJOBBSINTERVJU betyder GLÄDJE!

YEEEHAAA KLOCKRENT!

IDAG PÅ MORGONEN fick jag mailet om den första intervjun till ett sommarjobb som jag verkligen vill ha. Dessutom på ett ganska lagom stort företag. Jag gillar utmaningar, och jag ser verkligen fram imot den här intervjun! Vi har inte bestämt ett klockslag än, men jag har skrivit i ett mail vilka tider som jag kan. Nu får ni hålla tummarna för mig.
\ poppigt

Internationella kvinnodagen

Och vi ropar HURRA?!
\ poppigt

På lördag kl 20.00

Vilket bidrag väljer VI som ska representera oss i ESC?!
Norge har redan röstat fram sitt bidrag. En del andra nationer med, men jag har verkligen ingen aning om vem som kommer att vinna på lördag. Men det jag vet är att jag ser väldigt mycket fram imot att se Gina Dirawi som programledare! Dirawi har bra humor och gör ett utmärkt jobb tillsammans med Sarah Dawn Finer och såklart Helena Bergström. Vem hoppas du på i melodifestivalen ESC?
\ poppigt

Igår kl 12.00

Mötet igår var så KLOCKRENT!
Efter det fick jag verkligen åka bussen hem för att fundera. Tänka och klura, och jag kom fram till ett JA. Så nu har jag anmält mig, och jag ser VERKLIGEN fram imot nästa vecka! Mer information kommer när jag vet mer.
\ poppigt

God morgon

Har ni sovit gott? Jag brukar lyssna på musik på morgonen... frulle och musik... KLOCKREN kombination!
Idag är en viktig dag för mig och jag hoppas att ni håller tummar och tår! Berättar kanske mera i bloggen, det beror lite på hur lång tid det tar. Jag har ingen smart-telefon. Så kan tyvärr inte ta bilder till bloggen, men skriver helt okej, så det får vara bra. Min blogg = jag bestämmer!
\ poppigt

Tänk om

Tänk om
  • jag hade haft internet hemma när jag var liten flicka
  • tänk om min gammelfarfar hade levt idag, han skulle fylla 111 år i år!
  • jag hade fått ha husdjur när jag var liten, som en egen häst, eller en hund
  • dom jag räknar som mina vänner skulle sluta och ta bort mej från deras kompislista på facebook
  • man skulle tjänat pengar på att skriva denna blogg
\ poppigt

Veckans brott

Detta är ett inställt inlägg. När ni läser det tittar jag på SVT's Veckans Brott med Leif GW Persson. Räknar med att äta lite bullar som finns i frysen samtidigt. Vilka tvprogram ser ni? Ser ni reprisen eller direkt?
\ poppigt

Imorgon kl 12.00

Då ska jag vara på ett SUPER VIKTIGT möte angående min framtid. Ser fram imot mötet.
\ poppigt

Våren är på väg!

Bättre och bättre dag för dag! Så härligt när jag vaknade till ljust och fågelsång. Vintern har verkligen varit kassare än förra vintern, ska det vara vinter får det helst vara riktigt kallt, bra skottat och mycket snö. Hoppas på en bättre vinter nästa år! Jag tycker mest om vintern och sommaren!
\ poppigt

Vilka böcker läser du?

Jag har läst en del böcker, och dök verkligen in i en bokslukarålder som yngre. Men, har du några riktigt vassa boktips? Jag skulle vilja hinna läsa lite mer och oftare. Hinner du läsa allt du vill?

Förra gången jag läste en serie böcker var det Harry Potter, tror jag. Har läst böcker efter Harry Potter, som också varit bra, men den fritiden man har nu som vuxen används inte till pappersböcker (tyvärr?) men läser en del på nätet så processer nog ändå stora mängder text. Hur ser det ut för mina bloggläsare? Nu är jag nyfiken!
\ poppigt

Tungtvistare

Brukar du leka med orden? Jag kan avslöja att jag gör det gärna. Nu vill jag ge mina bloggläsare ett exempel på engelska.

Double bubblegum bubbles double.
Sen kan man prova att säga det fortare och fortare. Kvällens höjdare?
\ poppigt




Vasaloppet 2012

Jag läser FÅ bloggar. Jag fokuserar på att UPPLEVA saker istället för att läsa om andras upplevelser. Men, en blogg jag läser ibland, där skrev bloggaren att väckarklockan var ställd på ringning för att se Vasaloppet.
Jag behövde inte ställa klockan, jag är morgonpigg och har intresse för sport. Därför tittade jag på SVT's sändningar från Vasaloppet, och Vasaloppsveckan. Väldigt få svenskar vet att Gustav Vasa enligt historien åkte åt andra hållet, från Mora till Sälen. Häftigt, eller hur? Att en så stor succé är svensk! Kungliga, människor med adlig påbrå, motionärer sk. blåbär, och eliten.

Tyvärr har personen som gjorde loppet möjligt att sändas i tv eftersom han var Sveriges enda sportjournalist, så fixade han ALLT själv. Sven Plex Petersson, eller Plex, han upplevde 47 Vasalopp på plats, och det var verkligen hans stjärna. I början av sändningen blev han verkligen hyllad och man kände hur mycket han tyckte om Vasaloppet.

VANN loppet gjorde Jörgen Brink, för TREDJE året i följd! IMPONERANDE! Nästan lika imponerande som Brinks insats i fädersspår var André Pops i intervjun med segraren. Brink var väldigt rörd och Pops fick honom nästan att lova att köra ett Vasalopp till... Vi får väl se om Brink vinner vasaloppet 2013? Ingen har nämligen vunnit loppet som är äldre en Brink och ingen har vunnit 4 gånger i rad med dagens utrustning och teknik.
Den åkare som använde längst tid ute i spåret kom i mål efter 12,5 timmar. Hon hette Inger och kommer ifrån Blekinge.
Stor eloge till SVT för proffsiga sändningar! Klockrena intervjuer av Yvette, Pops och UTMÄRKT kommenterat av Hård och Blomman. Gillade verkligen intervjuerna av funktionärerna. Tack och hej Vasaloppet 2012.
\ poppigt



I fredags

I fredags hade jag en super stressig dag! Inget ville riktigt fungera som det skulle, irritationen var bitvis ENORM kan jag lova er bloggläsare. Är dåligt internet ett skäl till att inte uppdatera bloggen?
\ poppigt

Vasaloppet!!

Klockrena sändningar av SVT Sport!!
\ poppigt

Schackmatt 1

Jag gick på eftis när jag var yngre, fritids.. Därifrån har jag måna fina minnen, och en del personer från den tiden är jag kompisar med än idag!

På fritids lärde vi oss bland annat hur man spelar schack, och några år senare ställde jag upp i distriktsmästerskapet för ungdomar. Det blev tyvärr bara att jag spelade ett DM och vinnaren fick en fin pokal och jag, jag fick en Dubbel Daim. Men, igår hände det igen, vi spelade schack, och jag gjorde schackmatt! ÄLSKAR att SPELA schack. Har du några frågor om schack så ställ dom gärna till mig! Fråga på nu, vad undrar ni om schack?
\ poppigt

Alldeles strax

Alldeles snart kommer det att avslöjas vilka som ska duellera mot varandra i andra chansen av melodifestivalen. Klockan ett. Det kommer bli spännande sedan att få reda på vem som ska duellera mot vem. På samma gång som det är spännande att se vem som representerar Sverige i ESC. Ett hedersfullt uppdrag.
När ni läser detta inlägg äter jag förhoppningsvis lunch med kollegorna på jobbet. Ha en bra dag så kommer det bra inlägg ikväll. Ni vet var ni ska leta, eller hur?
\ poppigt

RSS 2.0