På Spåret Premiären

Ikväll är det premiär av denna säsong av SVT's klassiker På Spåret, jag längtar efter det!

Rise and shine

Allt handlar nämligen om inställning och fokus. MÅNDAG blir en bra dag!  Eller hur? 
 
\ poppigt 

Vinterstudion

LIVET ändrar sej verkligen på fem år, och på fredag händer det igen, en ny säsong av SVT's vinterstudion börjar igen med cirka 17 helger med vintersport, med Jonas, Jacob, Pops och Yvette. Klockrena människor som verkligen kan sitt. 
 
Men när det började gick jag på folkhögskola, och nu idag så ser mitt liv otroligt annorlunda ut både på gott och ont. Fortfarande fram imot premiären. Jag ser fram imot att följa vintersport bevakat på ett profft sätt. Jag har sett många sändningar, och på fredag (web) / LÖRDAG så händer det ifrån den nya studion i Stockholm med bland annat pekskärmar. Mitt liv ser som sagt annorlunda ut nu, och kommer inte kunna titta mellan 10.05 och 14.25. men då finns repriserna på svtPLAY.
 
Skulle inte klara av att åka en mil på skidor själv, men dagens 6 kilometer långa promenad gav verkligen tid till eftertanke. 
 
\ poppigt 

Älgfärs

Ikväll efter jobbet ska jag pröva en ny maträtt för mej, jag ska nämligen laga mat av älgfärs. Just nu blev det mat i restaurangen med några kollegor.

Har mina läsare några goda förslag?
 
\ poppigt
 

TORSDAG

Nu har vi en RIKTIGT bra torsdag, Eller hur? 
 
God morgon till er alla! 
 
poppigt

@ Tennis!!

Jag har skrivit om det tidigare. Att jag har varit med på tennisträning, men nu spelar jag tennis själv. Det här är ett inställt inlägg. Eftersom att jag inte kan blogga undertiden som jag är på tennis. Temat för dagen är backhand. Började spela tennis för en tränare i september, och får mycket beröm av henne för mitt snygga steg och hårda slag. för att vara just nybörjare
 
För tio år sedan så hade jag bollskräck. Nu spelar jag tennis. Det går galant tycker jag. 
 
\ poppigt

På fredag

Altså, ibland snurrar saker verkligen snabbare än man tänkt sig från början. Ibland är det kul och ibland, ja då är det ganska hemskt.
 
Jag vet inte varför jag skrev "fredag!!"
 
Min planering har verkligen blivit så konstig. Jag vet inte ens vad som sker på fredag. Ingenaning. Inte är det någon som fyller år, inte händer det något speciellt på jobbet, min familj har inte planerat någonting alls på fredag. Ville jag bara ha helg så mycket just då?
 
Åå vad man kan bli trött på sin egen planeringsförmåga ibland. Varför skrev jag så? Varför sa jag det? Hur hamnade jag här? Vad är jag bäst på? Vad vill jag använda mitt liv till? VERKLIGEN många funderingar som snurrar runt i mitt huvud! Hur många som helst. Det känns verkligen som att man tänker mera nu, att man har mycket verksamhet i tanken bidrar till att det som sker runtomkring mej känns mera meningsfullt? Vet knappt om jag förstår innebörden själv i det som jag skriver just nu. Tankar hit och tankar dit. Men tankarna runtomkring helgen, hur ser dem ut?
 
Jag tänker bestämma mej för att helgen kommer bli bra, efter hur?! 
 
\ poppigt 

TÄVLING nellieberntsson.se i samarbete med rutstore.se

http://nellieberntsson.se/2012/11/04/tavling-nellieberntsson-se-i-samarbete-med-rutstore-se/ 
 
Jag tävlar med nellieberntsson.se i samarbete med rutstore.se, föreslår att ni gör det ni med! 

3 månader utan bloggen

Blir det förändring på från och med nu!

RSS 2.0