Utan internet

Ibland åker jag iväg på äventyr, upplevelser, platser där telefonteckning och internet inte finns. Jag har precis kommit tillbaka nu, och det känns väldigt bra. Just nu är LIVET bra. Jag trivs just nu och är glad.

Min släkting är kvar hos mej, oss, och jag har hjälpt till massor där jag befinner mej.
Vädret ÄR bra, tro mej, och solkrämen används flitigt. Solhatten likaså.
Poppigt.blogg.se försvinner ut på fler uppdrag nu, det är nämligen inte slutfört. Inte än. 5o % är kvar. Men, ni som läser poppigt.blogg.se kan se fram imot mer, jag kommer inte sluta blogga på ett tag, och läsarna, ni finns!
Läsare, vi hörs!!

\ poppigt

Här där jag är

Här där jag är hade det varit klockrent om temperaturen i källaren och temperatren på övervåningen hade mixat sej. Så att det kallare hade blivit lite varmare och det varmare hade blivit lite kallare. Vilken sommarvärme det är och jag känner inte för att klaga.
På bussen från jobbet igår fanns det därimot folk som klagade på det. Jag tycker de borde njuta istället.
Undrar verkligen vad jag ska önska mej i present. Jag fyller ju år nästa månad.
Alla bloggläsare, vi hörs lite senare!
\ poppigt

Jobb!

Idag är jag på jobbet. Därför får vi höras lite senare, och ja, detta var ett inställt inlägg. Ingen bloggning på jobbet.

\ poppigt

Johopp

Det blev en knalldag igår! Verkligen en mysig kväll också, och en bloggtop tvåa i antal läsare. Vi får höras lite senare. Har en kort rast på jobbet.

\ poppigt

Godmorgon bloggen

Alla läsare hälsas Godmorgon av ingen mindre än poppigt.blogg.se,

idagidagidag BLIR en bra dag, okej? 

\ poppigt

Onsdag!!

Imorgon är det onsdag. ONSDAG.

ÄNTLIGEN KOMMER DU PÅ BESÖK! Å vad jag har LÄNGTAT. Min kära SLÄKTING!
Mer än så blir inte utskrivet på bloggen, vad vi ska göra och sånt. Bara att jag ser fram imot det väldigt mycket.
Sen på kvällen ska hela familjen på en utflykt! En överraskning. Och där stannar det för läsarna av bloggen. Men oj vad KLOCKRENT det kommer att bli!
\ poppigt

Hejhej hudcancer?

Cyklade förbi parken igår, och där var det hur mycket folk som helst, alla hade klätt av sig sina kläder, och hur många hade solkräm?

Poppigt tycker "hejhej hudcancer" om sådant, att ja, det är en smula löjligt att inte använda solkräm.

\ poppigt

Solsken, mobilsamtal, och god mat

Brukar du/ni summera dagen innan det blir läggdags?!

3 positiva saker med idag:
  • Mobilsamtalet MED min KOMPIS Jag skulle kunna äta upp dig ;)
  • Att vädret är soligt, äntligen dags att ta fram solkrämen igen.
  • Middagen vi lagade tillsammans tidigare ikväll. Klockrent! Mumsfilibabba! För den nyfikne läsaren var det fisk.
Det bästa med den här dagen är att den inte är slut än. Jag är fortfarande online, och tankeverksamheten snurrar för fullt.
\ poppigt

Tisdag!!

IMORGON KOMMER JAG ATT BLI VÄLDIGT SNYGG SKA NI LÄSARE AV BLOGGEN FÅ VETA, eftersom wopwop jag ska hämta ut arbetskläderna till ett av mina sommarjobb. Jag kommer få hämta en vit outfit eftersom jag kommer att jobba i den vita gruppen tillsammans med fyra andra personer.

Nu undrar du VAD jag ska JOBBA med?

DET kan jag inte berätta än, men ska skriva om det så fort som jag kan. Kanske kan jag fotografera bilder på hur det ser ut? Låna en kamera och knäppa några kort?

Nu ska jag äta en god lunch på jobbet,

\ poppigt

Undrar ni vad jag ska göra denna vecka?

SKA försöka UPPDATERA bloggen.

\ poppigt

What a DAY!!

VILKEN KLOCKREN DAG DET HAR VARIT IDAG!! Men kan tyvärr inte berätta om den just nu, måste verkligen vara bra förberedd måndag - fredag, och det behöver jag göra just nu. Solen har precis gått ner, och alla läsare, Vi hörs!
  • Tisdag!!
  • Onsdag!!
  • Fredag!!
\ poppigt

Grillkvällen... <3

BBQ-kvällen eller grillkvällen igår var hur bra som helst. Dock grillade vi revbensspjäll istället för entrecôte, och tillsammans hade vi en klockren kväll. Att se solen gå ner var en fin avrundning på kvällen. När vi satt och bara såg himlen ändra färg. Vackert!?

Idag är det lördag och vad har jag gjort idag?
Får fundera vidare på det tror jag. Allting i livet delar man inte med sina bloggläsare. Passar på att önska er alla en trevlig lördagkväll!
\ poppigt

@ bbq

När du läser detta grillar jag tillsammans med mina kompisar, entrecôte och så kommer vi att ha flera läckra tillbehör. Mums! Gissa vem som har gjort salladen?!

Vi får höras hälsar,

\ poppigt

klämdag

Fräck känsla att vakna på morgonen och inse att helgen inte har börjat än, fast man har mysmorgon. Snart är det sommar, snart, hoppas verkligen att det kommer vara riktigt bra väder en dag på stranden. Eller i stan, förra året var det superkallt där vi var. Man hade mest lust att stanna inomhus.

I sommar blir just vecka 26 en klockrenvecka, annars hade jag hoppats på ett sommarjobb, och jag slutar inte hoppas i första taget. har NI några planeringar i sommar?

\ poppigt

frågor

Fick ett pm häromdagen, "ursäkta, men jag har en dum fråga"

Ni vet väl att det INTE finns några dumma frågor, utan det blir många gånger dummare att inte ställa den frågan man undrar.

Idag firar poppigt 17 maj (Norges nationaldag) så därför är detta ett inställt blogginlägg. Hoppas att ni har det bra.

\ poppigt

Bokad

Jag ska hälsa på hos min bästis, äntligen har vi hittat en helg som passar. Jag längtar väldigt mycket efter att få träffa henne.

Hon har bott i Berlin, Europas klockrenaste huvudstad sedan i mars och i augusti flyttar hon till skandinavien igen, men jag ska komma dit i 3 dagar, en klockren långhelg att se fram imot.

Det har varit en lång dag idag, och nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen.

\ poppigt

Fyller 24 vecka 24

Om du undrar varför min blogg verkar så hemlighetsfull eller varför jag inte skriver ut vad jag heter?
Det finns just nu en bra förklaring till det, eftersom att jag letar efter ett nytt jobb, och då får mina nya kollegor lära känna mig först, sen kan jag berätta om bloggen.

Om precis en månad, 15.06.2012 fyller jag 24 år. Det här är första gången som jag inte ser fram imot att fylla år. Jag har nämligen inte någon att bjuda hem när jag fyller år. Jag har ju nyligen flyttat, och inte hunnit lära känna så många än. Jag är singel. Snart 24 och drömmer verkligen om ganska mycket, men just nu, just idag KÄNNS de tankarna VÄLDIGT långt borta. Borta med vinden.

Ensammast?

Det var ju verkligen inte så här jag tänkte mej livet för 5 år sedan när jag tog artium och gick ut gymnasieskolan.
Just nu drömmer jag mej bort från livet, långt bort, vilken tur att jag har bra fantasi, men den lyckas ändå inte kompensera för att jag sitter här själv.

Just nu känner sig poppigt.blogg.se väldigt ensam.

\ poppigt



Övermänniska?

JAG har MÅNGA FÖREBILDER, och PERSONER som JAG verkligen ser upp till.
Blev så nöjd igår när Susanna Kallur kom på www.svt.se/os igår kväll med rubriken Susanna skyndar långsamt. Det var en filmad intervju där hon sa att när hon var ny i landslaget så trodde hon att de äldre idrottarna var övermänniskor, men så efterhand har hon kommit på att DE personerna GJORDE övermäktiga KLOCKRENA prestationer.

Altså,

DET ÄR SKILLNAD PÅ DIG SOM PERSON och DE PRESTATIONERNA som du PRESTERAR.

Det finns många som inte skiljer på dem, och då utvecklar de personerna ofta olika personliga problem, missbruk av olika slag är inte helt ovanligt.
Så innan du lägger dig på kudden så säg till dig själv tre KLOCKRENA saker som du har gjort under dagen.
God morgon alla läsare av bloggen, SER på statistiken ATT ni läser! TACK för det.
\ poppigt

Saknar inspiritation,

ÄRLIGT NU

Jag har ingen inspiration alls till att blogga. Ingen. Nada. Zero. Non.

Pratar en hel del språk, men inte spanska. Min granne kan typ flytande spanska, men jag förstår ingenting när hon pratar spanska. Undrar om min granne läser bloggen?

Undrar vilka det är som läser? Speciellt på helgerna har läsarantalet en pik. VET att ni diggar! Ni kan väl berätta vad ni vill läsa mera om?

\ poppigt

Inställt jo

Ibland får man skriva i förväg.

En av mina kompisars grannar har brytit ett revben, krya på dej!

JAG kan bli ARG och FÖRBANNAD! Som när folk kommer in till en utan att säga till eller knacka först, inte hälsa utan bara.. ja.. vara där.. "jag tänkte bara låna hammaren" (fast det är något annat vad som helst de är där för) eller citat som inte förtjänar att skrivas här eftersom dessa är så korkade! När man liksom inte visar respekt. Har man NU trampat över en gräns så borde man väl be om ursäkt? En ursäkt som man verkligen menar?

Men oftast är jag inte arg, verkligen inte, mitt humör är ganska klockrent. HUR ser det UT för dej?

\ poppigt

Bra väder?

Bra väder, typiskt ett tema man pratar om med människor man inte känner så bra, eftersom alla kan prata om det, men, vardagsprat nummer två måste ändå vara kollektivtrafiken.
Du har väl också hört kommentaren:
  • "Bussarna går aldrig nuför tiden"
  • "I söndags var tåget försenat"
Jag försöker vara kreativ istället. Komma på nya ämnen att prata om. Tystnad behöver inte vara pinsamt, men det kan vara pinsamt att inte uttrycka sin åsikt. Om någon skulle tycka jag pratade om något konstigt? Då tycker jag att dom också får ta ett socialt ansvar och byta ämne.

Vad tycker ni om mitt resonemang?

\ poppigt

Hejsan bloggen,

Förut har det hänt ett par gånger att jag har bett om ursäkt för att jag inte har bloggat, men den här gången är det 2 veckor som jag inte har uppdaterat bloggen, och den här gången tänker jag inte be om ursäkt eftersom jag helt enkelt inte har haft tid. Inte en minut, inte en sekund, ingen tid alls.
Men, något som är KLOCKRENT är att NI som läser min blogg har gjort det lite ändå. TACKSAM för det, undrar hur långt som mina ord kan ta mig? När jag har 40 läsare varje dag i 2 veckor (minst) så ska det få hända något extra här på bloggen. Den som först gissar rätt blir länkad här!

SPRÅK är MAKT!

Saker som har hänt i mitt liv bland annat:
  • Begravning
  • Valborg
  • Jag har flyttat
  • skrivit en tenta
VAD HAR HÄNT I ERAT LIV? VILKA ÄR NI SOM HAR HITTAT HIT? snälla skriv era frågor till [email protected]

\ poppigt

RSS 2.0